Şahintürk : Camiamız Sabırlı Olmalı
TFF 1.Lig 8.hafta mücadelesinde Samsunspor ile berabere kalan Adana Demirspor’da futbolcu Sedat Şahintürk “Camiamız sabırlı olmalı” dedi

Adana 5 Ocak Stadı’nda Samsunspor ile oynanan ve 1-1 berabere biten karşılaşma sonrası yayıncı kuruluşa konuşan Sedat Şahintürk camiada oluşan sabırsızlığı ifade ederken, ”Camiamız çok sabırsız. Bunu bildiğimizden dolayı biz elimizden geleni yapıyoruz. ” dedi.
Tesislerde iyi bir hava olduğunu ve şampiyon olmak için çok çalıştıklarını belirten Şahintürk, “İlk yarıda her iki takımda dengeli oynadı. İkinci yarının başında şansız bir gol yedik. Golden sonra kazanmayı çok istedik ve beraberliği yakaladık. İkinci golü de atmak istedik ancak olmadı. Galibiyet serimizi devam ettirmek istiyorduk. Bu ligde yenilmemek de önemli. Bir puan bu açıdan kötü sayılmaz. Uzun bir süredir gelmeyen bir şampiyonluk ve geçen sezon son maçta kaybedilen bir lig var. Ondan önce de yarı final de kaybedilen bir play-off var. Bunlardan dolayı camiamızın sabrı tükenmek üzere. Bunu bildiğimizden dolayı biz kendi aramızda sürekli olarak görüşüyoruz. Sahada elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.” ifadelerini kullandı.